Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

New York View Poster

€ 32,95
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster met uitzicht op New York City

Op locatie in New York vangt ons creatieve team onder andere dit motief van flats en gele taxi's die door de straten rijden - een uitzicht dat je direct verbindt met de bruisende stad. Maak ruimte voor de prachtige skyline van New York lijn op je muren met dit motief dat een van de verschillende motieven uit Studio Cosmopolitan is.

11324-8
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

In Studio New York, "de stad die nooit slaapt", hebben we iconische kenmerken van de stad vereeuwigd, zoals Times Square, Brooklyn Bridge en de machtige skyline in combinatie met de decoratieve gevels van de stad. De collectie is een mix van prachtige detailfoto's en duizelingwekkende hoogten in imponerende contrasten.

Fotowand inspiratie