Skip to main content.

Studio Elements

Shaped by the forces of nature. Feel the power. Explore the magic.

A photo collection by Desenio

Studio Elements neemt ons mee op een magische reis door IJsland. Dit kleine eiland, gevormd door de krachten van de natuur, biedt een natuurbeleving als geen ander.

STUDIO ELEMENTS - MAGISCHE NATUUR

'

In Studio Elements heeft Desenio Design Studio de prachtige natuur van IJsland vastgelegd. Deze magische fotocollectie bevat foto''s van dieren zoals IJslandse paarden en schapen, vermengd met prachtige natuurlandschappen van beroemde locaties op IJsland.

Studio Elements bestaat uit posters en prenten in verschillende kleuren, van groene landschappen tot zwarte zandstranden. Innerlijke harmonie en gemoedsrust zijn zaken die we allemaal nastreven, en met posters uit deze exclusieve fotocollectie kun je dat helemaal voelen - terwijl je huis een welverdiende oppepper krijgt. De posters herinneren ons aan de rauwe schoonheid van de natuur en de magische plaatsen in onze wereld. IJsland is een eiland vol leven, zowel als het gaat om dieren als de natuur. Het doel van onze collectie Studio Elements is om de natuur te benadrukken en om onszelf eraan te herinneren dat we er net zo goed voor moeten zijn als zij voor ons is.

Verken de magie van de natuur, voel de kracht van de natuur. Blader door de collectie en vind je favoriete natuur- en dierenposters die een plekje in je huis kunnen krijgen.

Studio Elements posters van Desenio.

'