Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Bethesda Terrace Arcade Poster

€ 9,48€ 18,95
Op voorraad
Levering 3-6 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster met prachtige architectuur van New York

Deze poster, gefotografeerd door het creatieve team van Desenio, toont de prachtige architectuur van Bethesda Terrace, een terras in New York met uitzicht op Central Park. Hoewel de wereldberoemde stad New York vooral bekend staat om zijn indrukwekkende skyline en streetstyle zijn er pareltjes die andere dingen laten zien dan grijs beton of glazen gebouwen. Deze poster toont de prachtige architectuur met bogen en mozaïeken die een prachtig motief vormen om je huis mee in te richten. De poster heeft rondom een witte rand die het motief mooi inkadert.

Studio Cosmopolitan

11312-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

In Studio New York, "de stad die nooit slaapt", hebben we iconische kenmerken van de stad vereeuwigd, zoals Times Square, Brooklyn Bridge en de machtige skyline in combinatie met de decoratieve gevels van de stad. De collectie is een mix van prachtige detailfoto's en duizelingwekkende hoogten in imponerende contrasten.

Fotowand inspiratie