Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Pink Contrast Poster

€ 18,95
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Poster met foto van roze huizen in New York

De afwisselende architectuur en contrasterende kleuren van de gebouwen in New York maken de stad bijzonder. Dit motief dat deel uit maakt van de fotocollectie Studio Cosmopolitan van Desenio en gefotografeerd is in de stadskern van New York, vertoont iets anders dan de skyscrapers van moderne materialen, een klein roze huis met witte accenten op de gevel. De poster heeft rondom een witte rand die het motief fraai inkadert.

11321-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

In Studio New York, "de stad die nooit slaapt", hebben we iconische kenmerken van de stad vereeuwigd, zoals Times Square, Brooklyn Bridge en de machtige skyline in combinatie met de decoratieve gevels van de stad. De collectie is een mix van prachtige detailfoto's en duizelingwekkende hoogten in imponerende contrasten.