Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

London Pink Door Poster

€ 19,95
4 voor 2*
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Stijlvolle fotoposter met roze deur

Een mooie fotoposter met een stijlvol motief van een wit gebouw met een roze deur, gefotografeerd in de Londense wijk Notting Hill, een wijk die bekend staat om zijn elegantie en prachtige gevels. Deze poster maakt deel uit van Studio Cosmopolitan, een fotocollectie ontwikkeld door Desenio.

11368-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - London

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

Studio Londen is een unieke collectie fotoposters van het centrum van de stad en de drukte die de tijdloze architectuur en klassieke kenmerken zoals de rode telefooncellen en dubbeldekkers schildert. Meng leuke fleurige fotoposters van Notting Hill met fotoposters van imposante gebouwen zoals de Tower Bridge en Westminster Abbey om de veelzijdigheid van Londen te vangen.

Fotowand inspiratie