Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Flatiron Streets Poster

€ 10,42€ 18,95
45%*
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

New York-poster met zwart-wit foto

New York staat bekend om zijn wolkenkrabbers en de constante stroom mensen in de straten die met elkaar een zeer bijzondere sfeer creëren. Flatiron Streets, een zwart-wit fotoposter, maakt deel uit van Studio Cosmopolitan en laat het beroemde Flatiron Building zien. Met zijn mensen die de straat oversteken vangt het motief de citypuls van New York De poster heeft rondom een witte rand die het motief fraai inkadert.

11308-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan is een exclusief ontwikkelde collectie fotokunst gecreëerd door het creatieve team van Desenio. De foto’s schilderen prachtige plekken in de drie wereldsteden New York, Londen en Parijs. Alle steden worden gekenmerkt door een bruisende cultuur en een enorme verscheidenheid aan mensen. Het is dan ook zelden toeval dat trends op het gebied van mode, design en kunst vaak in deze steden ontstaan.

In Studio New York, "de stad die nooit slaapt", hebben we iconische kenmerken van de stad vereeuwigd, zoals Times Square, Brooklyn Bridge en de machtige skyline in combinatie met de decoratieve gevels van de stad. De collectie is een mix van prachtige detailfoto's en duizelingwekkende hoogten in imponerende contrasten.