Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Boss Lady Poster

€ 6,98€ 13,95
Op voorraad
Levering 3-6 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, poster Boss Lady in roze en goud

Poster met een motief, gecreëerd door Elisabeth Fredriksson. Bent u een Boss Lady of kent u iemand die dat is? Dan is dit de perfecte poster. Een mooie en moderne grafische poster in Scandinavisch design met patronen in roze en goudkleurige tinten met de tekst 'BOSS LADY' in het midden. Een poster die uitstekend geschikt is om aan de wand te hangen als decoratie om u te herinneren aan wie u bent of misschien wilt worden. In de categorie posters met tekst vindt u al onze posters met gedurfde, humoristische en liefdevolle citaten.

PRE0015-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''

Fotowand inspiratie