Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Cepa Ocean Poster

€ 9,48€ 18,95
Op voorraad
Levering 3-6 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, poster met grafische illustratie in blauw

Prachtige poster gemaakt in verschillende tinten blauw met goudkleurige details. Deze poster, gecreëerd door Elisabeth Fredriksson, staat mooi als decoratie en kan net zo goed opgehangen worden in een slaapkamer als een woonkamer of een hal. Met zijn krachtige uitstraling en trendy kleuren wordt de poster ongetwijfeld een mooi interieurdetail. Wilt u meer posters combineren om een collage te creëren? Kijk bij de categorieën Kunstmotieven en Grafisch om vergelijkbare posters te vinden.

2377-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''

Fotowand inspiratie