Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson – Teal Eye Poster

€ 24,95
Op voorraad
Levering 2-5 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, poster met een oog als motief

Trendy poster gecreëerd door Elisabeth Fredriksson. Deze prachtige poster in blauwgroen met een oog als motief wordt een fraai interieurdetail in uw huis. Het motief met de ongelofelijk mooie details is echt iets bijzonders. Combineer met soortgelijke posters die u vindt in de categorieën Grafisch en Kunstmotieven om een compleet eigen fotowand te creëren!

2375-2
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''