Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Natural Abstraction Poster

€ 6,98€ 13,95
Op voorraad
Levering 3-6 werkdagen
Gratis verzending bij meer dan € 49
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, fraaie poster met grafisch design en details in goud.

Het motief is gemaakt door Illustrator Elisabeth Fredriksson. Moderne affiche die perfect staat als decoratie aan de wand om uw huis persoonlijker te maken. Bent u een fan van affiches met allerlei grafische motieven in Scandinavisch design? Kijk dan in onze categorie 'Grafisch' waar we alle affiches in deze stijl hebben verzameld en natuurlijk ook al onze affiches met motieven die zijn gemaakt door Elisabeth Fredriksson.

PRE0023-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''

Fotowand inspiratie