Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Graphic Pineapple 1 Poster

€ 18,95
Tijdelijk uitverkocht
90 dagen retourtermijn
Productbeschrijving

Elisabeth Fredriksson, grafische poster met ananas

Het kan niemand ontgaan zijn dat de ananas een grote trend is geworden in het interieur, dus waarom zou u er op het gebied van posters ook niet voor gaan? Deze poster, gecreëerd door Elisabeth Fredriksson, in blauw en goud tegen een witte achtergrond, heeft een trendy design maar is tegelijkertijd stijlvol. Kan net zo goed in de keuken als in de hal opgehangen worden. Soortgelijke posters vindt u in de categorieën Grafisch, Illustraties en Kunstmotieven.

2373-5
  • Vinkje
    Mat premium papier
  • Vinkje
    Geproduceerd in Zweden
  • Vinkje
    Verouderingsbestendig papier
We planten twee bomen voor elke boom die is gebruikt
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
FSC - Papier uit verantwoorde bronnen
Duurzaamheid in ons hart

Elisabeth Fredriksson

Elizabeth Fagan is een Zweedse grafisch ontwerper die al sinds haar jeugd belangstelling heeft voor kunst en creativiteit. Vanaf tienjarige leeftijd kon Elisabeth uren en uren zitten schilderen tot haar moeder riep dat het eten klaar was. Toen ze vijftien jaar oud was kreeg ze haar eerste camera en binnen korte tijd ontwikkelde ze een grote passie voor fotografie.

Na een opleiding aan de kunstacademie en experimenten met verschillende soorten kunst, koos Elisabeth tenslotte voor grafisch design, dat op dit moment haar grootste belangstelling is. ''Wanneer ik creëer kan ik geïnspireerd raken door van alles, van een zandkorrel tot ons universum als geheel. Kunst is mijn leven.''

Fotowand inspiratie