Skip to main content.

Iconische fotocollectie met Sofia Richie

Leef je droom met deze gloednieuwe fotocollectie, met in de hoofdrol stijlicoon Sofie Richie, geboren en getogen in LA! Creëer je eigen Hollywood sfeer in huis met iconische foto's geschoten aan de rand van het zwembad, gekenmerkt door Mid-Century architectuur en tijdloze modelooks.

"De looks waar we voor zijn gegaan tijdens de shoot vind ik prachtig; ik houd enorm van mode, dus het is altijd leuk om te kunnen experimenteren met kleding en make-up."
Sofia Richie

The Classics

"Dat we deze collectie hebben geschoten in mijn geboortestad was fantastisch; ik vond het geweldig om op te groeien in LA, dus dit voelde heel speciaal voor me."
Sofia Richie

Op de set met Sofia Richie

Stijlicoon en model Sofia Richie belichaamt het gevoel van old Hollywood en was samen met ons op de set van een drukke shoot in een prachtige Mid-Century villa in de Hollywood Hills. ""Ik heb veel model gestaan, maar dit is de eerste keer dat ik te zien ben in een fotocollectie, dus dat was een nieuwe ervaring voor me. Ik vond het geweldig om met Desenio samen te werken en vind de hele collectie zo elegant en tijdloos. Ik kan niet wachten om hem aan iedereens wanden te zien hangen!"" zegt ze.

Er gebeurt veel in het leven van de uit LA stammende ster: ze is net 24 jaar geworden en is nu al een internationale covergirl met een indrukwekkende 7,7 miljoen volgers op Instagram. Ze verloofde zich recentelijk met muziekmanager Elliot Grainge en vertelt ons dat ze nog in de voorbereidingsfase van hun bruiloft zitten, maar dat die ""zeker gefocust zal zijn op familie"". Haar droom voor de toekomst is om zich "op haar eigen merk te concentreren, en een familie te stichten".

The statement

Product Slider

Only in Hollywood

Deze collectie, die echte Brigitte Bardot vibes afgeeft, legt de iconische Hollywood Dream vast, beïnvloed door de mode en levensstijl van de jaren 50 en 60. "De looks waar we voor zijn gegaan tijdens de shoot vind ik prachtig; ik houd enorm van mode, dus het is altijd leuk om te kunnen experimenteren met kleding en make-up. Mijn moeder had tijdens mijn jeugd een kledinglijn dus dat heeft zeker mijn interesse in mode opgewekt. Het zit in de familie", zegt Sofia Richie. "Voor mij vertelt de collectie het verhaal van een sterke en zelfverzekerde vrouw die het leven van haar dromen leeft, precies zoals de vrouwen waar ik zelf naar opkijk."

Iconische foto's geschoten aan de rand van het zwembad, met Mid-Century architectuur, tijdloze modelooks en luxueuze details. De 26 foto's vertellen het verhaal van het leven van je droom, met iconische Hollywood looks en klassieke bezienswaardigheden in Los Angeles en Palm Springs.

The lifestyle

Product Slider

"Ik hou van het kleurenpalet met beige, bruin en turquoise gemixt met klassieke zwart-wit fotografie. Het past heel goed bij mijn huis en stijl."
Sofia Richie

Shop the collection

Iconische fotokunst - Studio Hollywood

Studio Hollywood met Sofia Richie, een Amerikaanse social media ster, model en modeontwerpster. De 26 foto's vertellen het verhaal van het leven van je dromen met iconische Hollywood-looks en uitzichten over Los Angeles. 

 

Houdt u net als Sofia Richie van het kleurenpalet van beige, bruin en turquoise gemengd met klassieke zwart-wit fotografie? Dan zal de Studio Hollywood collectie een favoriet voor je zijn!

 

Krijg een glimp van het leven in Hollywood! Iconische foto's van uitzichten op het zwembad, mid-century moderne architectuur, tijdloze mode en luxe details. De collectie werd gefotografeerd in Los Angeles en Palm Springs, geïnspireerd op de elegantie van het oude Hollywood.

 

De collectie is exclusief alleen bij Desenio. Leef je Hollywood dromen uit en decoreer je huis met de tijdloze luxe van Studio Hollywood!