Skip to main content.

Ambassador Collections

Maak kennis met onze officiële ambassadeurs voor 2022: Anna Lewandowska en Gerda Lewis! Elke ambassadeur heeft met onze Design Studio samengewerkt om hun eigen collectie te creëren.

Gerda Lewis

Maak je klaar voor een fijne, zorgeloze zomer met Desenio Ambassador Gerda Lewis' kunstcollectie! Perfect om je huis wat kleur te geven. Mix en match posters in felgroen en -roze, en lavendeltinten.

INSPIRED LIFE

Van Germany's Next Top Model tot de Bachelorette, Gerda inspireert haar vele volgers elke dag door het delen van haar liefde voor mode, reizen en natuurlijk haar hond Teddy.

"Het vinden van de juiste kunst brengt alles tot leven en voegt zoveel stijl aan je ruimte toe. Ik hou er echt van als kunst matcht met mijn interieur, en ik zorg er altijd voor dat ik decoratie aanpas aan een nieuw seizoen."

A POP OF COLOUR

"Ik zou mijn stijl omschrijven als zacht, flirty en chique. Clean, maar met duidelijke kleuraccenten."

Product Slider

NAAR GERDA'S COLLECTIE

Anna Lewandowska

Maak kennis met onze Desenio Ambassador Anna Lewandowska! In samenwerking met onze Design Studio heeft Anna een postercollectie ontworpen die de zomer naar je muren brengt.

WELLNESS EN SELF-CARE

Als medaillewinnaar in de Wereldkampioenschappen karate, fitness trainer én wellness ondernemer heeft Anna de missie de levens van mensen te veranderen, door gezondere gewoonten en self-care, zaken die inspiratie waren voor haar eigen collectie.

"Alles wat ik doe is verbonden met mijn passie voor welzijn. Het is het DNA van al mijn bedrijven; ik kan me geen eigen collectie voorstellen die dat niet zou reflecteren."

VAN JE HUIS EEN THUIS MAKEN

"Ik had altijd een grote passie voor fotografie; sommige van de illustraties in de collectie zijn gebaseerd op mijn eigen foto's. Voor mij maakt kunst een huis tot een thuis. Met posters kunnen we laten zien wat in ons hart verstopt zit. Ze kunnen ons er ook aan herinneren wat belangrijk is."

Product Slider

NAAR ANNA'S COLLECTIE