Levering 3-8 dagen
Gratis verzending boven € 39
Op dit moment! U krijgt €15,- korting voor elke €50,- die u besteedt* - Lees meer
Posters en prints
Nieuw
Inspiratie
TOTAALBEDRAG
voor gratis verzending
TOTAALBEDRAG
voor gratis verzending
Naar de kassa
0 Artikelen
Doorgaan met winkelen
Naar de kassa

Privacybeleid

Persoonsgegevens

Wij vinden uw persoonlijke integriteit zeer belangrijk en daarom streven wij ernaar uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij willen altijd de geldende wet- en regelgeving voor gegevensbescherming volgen. Met dit beleid willen wij u helpen te begrijpen welke informatie wij verzamelen en hoe wij deze kunnen gebruiken. Bij een aankoop of invoeren van gegevens gaat u akkoord met het beleid en geeft u toestemming om uw persoonsgegevens volgens het onderstaande te verwerken.

Verantwoordelijk voor de persoonsgegevens

Desenio AB, 556763-0693
Högbergsgatan 44 (bezoekadres)
SE-118 26 Stockholm, ZWEDEN

is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken de informatie die u ons verstrekt of heeft verstrekt via desenio.nl of die wij hebben verzameld met bijvoorbeeld cookies om aan onze verplichtingen ten opzichte van u als klant te kunnen voldoen en om uw aankopen te verwerken.

De volgende persoonsgegevens zijn voor ons toegankelijk: burgerservicenummer, geslacht, naam, adres, leveradres, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, bestel-, betaal- en aankoopgeschiedenis, bankpas- en creditcardgegevens.

Gebruik

De gegevens kunnen naast het bovengenoemde ook worden toegepast voor statistische doeleinden, direct marketing, klantenonderzoeken, nieuwsbrieven en ter identificatie. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het verzenden van sms, e-mail en post, én, wanneer u hiertegen geen bezwaar heeft gemaakt, voor telefonische marketing en informatieverstrekking. Indien u wilt dat wij stoppen met de marketing naar u als klant, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Aangeleverde en verzamelde gegevens kunnen worden gebruikt om u te voorzien van relevante informatie en marketing, en ter verbetering van onze website. Bij gegevensverwerking ter verbetering van betaaloplossingen en betalingsprocessen worden uw persoonlijke gegevens, o.a. uw burgerservicenummer, overgedragen aan andere bedrijven en derde partijen voor analysedoeleinden. Gegevens kunnen worden gecombineerd met gegevens uit andere bestanden, bijvoorbeeld registers voor kredietwaardigheid. Wij kunnen bijvoorbeeld tijdens een aankoop uw burgerservicenummer gebruiken om uw kredietwaardigheid te controleren in opdracht van banken en kredietmaatschappijen.

Met de grootste zorgvuldigheid kunnen de gegevens worden gecombineerd met andere bestanden, zowel binnen als buiten de EU, en uw persoonsgegevens kunnen worden overgedragen en verwerkt door samenwerkingspartners voor de bovengenoemde doeleinden in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Verder kunnen de persoonsgegevens worden gedeeld of gecombineerd met overheden en onze samenwerkingspartners voor bijvoorbeeld levering, kredietinformatie en betalingen.

Door het privacybeleid van Desenio goed te keuren in verband met een aankoop of het verstreken van gegevens, gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens ook naar een land buiten de EER kunnen worden overgedragen.

Verkoop van het bedrijf

Bij een eventuele verkoop van Desenio of een fusie met een andere organisatie kunnen wij uw persoonsgegevens delen met onze adviseurs, mogelijke kopers en hun adviseurs en eventueel overdragen aan de nieuwe eigenaar van het bedrijf.

Google

Wij maken gebruik van de diensten van Google voor analyse en adverteren. Meer informatie over het verzamelen, delen en gebruiken van gegevens door Google vindt u hier.

Bescherming van persoonsgegevens

Wij hanteren beveiligingsprocedures en technische bescherming om persoonsgegevens veilig te kunnen bewaren. De toegang tot persoonsgegevens is beperkt en personeel moet zich identificeren om toegang te krijgen tot de gegevens die ze nodig hebben.

Desenio maakt onder andere gebruik van SSL (Secure Socket Layer) voor een veilige overdracht van gegevens via netwerken of het internet. U moet controleren of SSL niet is uitgeschakeld in de instellingen van de browser die u gebruikt.

Tijd

Als u een bestelling heeft geplaatst of een account bij Desenio heeft aangemaakt en dus toestemming heeft gegeven om bij ons geregistreerd te zijn, bewaren wij uw gegevens totdat u zich afmeldt. U kunt zich te allen tijde afmelden. De persoonsgegevens die wij ontvangen of verzamelen zonder dat u zich registreert, slaan wij zo lang op als wettelijk noodzakelijk is of zo lang als nodig is om aan onze verplichtingen en die van onze partners jegens u te voldoen, bijvoorbeeld voor leveringen en garanties.

De gegevens worden nooit langer opgeslagen dan de geldende wet op gegevensbescherming toestaat.

Uw persoonsgegevens

Volgens de wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) heeft u het recht om gratis eenmaal per kalenderjaar informatie te krijgen over welke persoonsgegevens over u worden verwerkt. Daartoe dient u een schriftelijk verzoek bij ons in te dienen. Volgens de Wbp dient u dit ondertekend per post te doen. Het mag niet worden verzonden per e-mail. Het adres van Desenio vindt u op desenio.nl

Het is belangrijk voor ons dat we over correcte en actuele persoonsgegevens beschikken. Neem bij eventuele wijzigingen contact met ons op. U kunt, en u heeft het recht, om op ieder gewenst moment een verzoek in te dienen voor het corrigeren, wissen of blokkeren van uw persoonsgegevens.

U kunt, en u heeft het recht om te allen tijde uw goedkeuring voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken. U kunt de terugtrekking beperken tot een deel van de verwerking, zoals verwerking met betrekking tot direct marketing.

Beperking

Onze website linkt naar websites die niet onder het eigendom of de controle van Desenio vallen. Ons privacybeleid geldt alleen voor websites van Desenio en alleen voor deze nemen wij de verantwoordelijkheid. Wanneer u de websites van Desenio verlaat om naar een andere website te gaan, dient u het vergelijkbare beleid van die website te lezen.

WIJZIGINGEN VAN HET PRIVACYBELEID

We behouden ons het recht voor om op elk gewenst moment wijzigingen aan te brengen in dit beleid en voor zover wij dit noodzakelijk achten om te voldoen aan nieuwe wetgeving, technische voorschriften of het verhelpen van storingen. Wijzigingen in het beleid worden op de website gepubliceerd.

Cookies

Hier vindt u meer informatie over ons Cookie-beleid.

*De voorwaarden werden voor het laatste bijgewerkt op 15-11-2017

Dit vinden onze klanten

8.1
Gebaseerd op 1071 beoordelingen. Bekijk hier een aantal beoordelingen.
Super Super! Echt de moeite 16 May Jana
Perfect! Het zijn hele leuke posters, ze worden snel geleverd en zitten erg veilig verpakt... Echt aan te raden! 15 May Fien tibo
Prima service Prima service. Nadat eerste koker was “mishandeld” door ptt post werd direct een nieuwe poster verstuurd. Heel mooi 15 May Jan Kerklaan
Top bedrijf Snelle levering, goede posters voor een mooie prijs!! 13 May Mevr. L. Boon

Snelle
levertijden

Mat premium papier
& goede afdrukkwaliteit

Veilig
betalen

Trustpilot
beoordeling

×
Doorgaan met winkelen
Naar de kassa
Doorgaan met winkelen
Naar de kassa

Maak uw fotowand compleet

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Contact

Please write in english

Het bestand moet kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png

Het bestand moet kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg png


Doorgaan met winkelen